top of page

Over ons

Techno Cladding Europe

Duurzaam en milieu verantwoord ondernemen is en wordt in de toekomst steeds belangrijker. De huidige oppervlakte technieken die nu op de markt zijn voldoen hier (nog) niet aan en hun bestaansrecht is onzeker. Met dit in het achterhoofd is Techno Cladding Europe ontstaan.

Techno Cladding Europe is een specialist in het lasercladden van diverse metalen onderdelen. Wij werken voor verschillende industrieën zoals; staalindustrie, mijnbouw, papier industrie, scheepvaart, olie industrie en offshore.

Techno Cladding Europe is opgericht in 2022 en is een jong, innovatief en flexibele organisatie. Daarnaast werkt Techno Cladding Europe nauw samen met de Technoplating Groep. Binnen deze groep is er veel kennis en ervaring op het gebied van oppervlakte behandelingen en staat kwaliteit altijd voorop. En dat is precies waar Techno Cladding Europe ook voor staat.

Door te investeren in de nieuwste EHLA laserclad technieken en de nauwe samenwerking met de Technoplating Groep kunnen we zowel duurzaam als milieubewust lasercladden. Daarnaast kunnen we de klant ont-zorgen aangezien we alles kunnen uitvoeren in eigen huis en zijn dan ook verantwoordelijk voor het gehele proces. Hierdoor kunnen wij kwaliteit garanderen. 
 
''In de toekomst zullen wij ons blijven innoveren en ontwikkelen om de beste kwaliteit te kunnen blijven leveren op een duurzame en milieubewuste manier''
 
 
-Techno Cladding Europe

Logo Technocladding Europe
bottom of page