top of page

Onze lagen

Wij bieden verschillende cladlagen aan met elk hun unieke eigenschappen. Deze lagen worden geclad door onze unieke EHLA lasercladmachine en zijn een zeer goed alternatief voor zowel nikkel als chroom. Daarnaast zijn wij nog steeds bezig om in samenwerking met onze poeder leveranciers nieuwe clad-lagen te ontwikkelen. Heb je vragen of opmerkingen over onze lagen? Of wil je in samenwerking met ons zelf een laag samenstellen?

 

Neem dan contact met ons op!

20240115-TechnoCladdingHarderwijk-140-web.JPG

TCE625+

TCE625+ (verbeterde versie van Inconel625 | Alloy625 | UNS N06625)

 

Is een nikkel-based laag en heeft een extreem hoge slijt- en corrosiebestendigheid. Bovendien heeft deze laag ook sterke hechtingseigenschappen en heeft een relatief hoge hardheid (HV) in vergelijking met andere lasercladlagen. Deze laag is speciaal ontworpen voor de EHLA lasercladmachine en is uitermate geschikt voor: zware- corrosieve omgevingen.

Doorsnede TCE625+

TCE625

TCE625 (vergelijkbaar met Inconel625 | Alloy625 | UNS N06625)

Is een nikkel-based laag en biedt zeer hoge weerstand tegen corrosie en oxidatie. Bovendien is deze ontworpen om hoge temperaturen te weerstaan. Deze laag kan ook functioneren onder hoge trekspanningen en temperatuurverschillen, zowel in als uit het water. Dit maakt deze laag uitermate geschikt voor: offshore toepassingen.

Doorsnede TCE625

TCE316L

TCE316L (vergelijkbaar met RVS316L | Alloy316L | UNS S31603)

Is een ijzer-based laag en biedt een hoge weerstand tegen corrosie en oxidatie. Hoewel deze laag iets minder scoort op slijt- en corrosiebestendigheid is het lasercladden van de laag financieel gezien aantrekkelijker. Daarnaast is TCE316L lasbaar op bijna alle staallegeringen en daarom uitermate geschikt voor reparatie en/of als onderlaag.


Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 


 

Doorsnede TCE316L
bottom of page